Info

We zijn los!

Het seizoen is geopend op de openingsvergadering en de competitie van 2017 / 2018 is begonnen! Het bestuur wenst alle spelers en speelsters veel succes en plezier. Denk aan ons motto: op een recreatieve, sportieve manier spelen - samen en tegen elkaar.

Onderstaand bericht is verzonden naar alle teamcaptains in alle poules:

Beste teamcaptains,

Zoals gisteren beloofd bijgevoegd de mailadressen teamcaptains en wedstrijdplanning voor het nieuwe seizoen digitaal.
Wij willen jullie er nogmaals op attenderen dat de volledig ingevulde wedstrijdformulieren moeten worden gemaild naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Check zekerheidshalve als thuispartij zelf of de uitslag binnen 24 uur is verwerkt op de site en of deze correct is ingevuld.

Gelieve verder aan jullie teamleden door te geven dat de afsluitende prijsuitreiking en feestavond b.g.v. het 10-jarig bestaan wordt gehouden op zaterdag 26 mei 2018. Deze datum dus alvast reserveren in jullie agenda!
Ideeën en suggesties voor de invulling horen we graag!
Als opening van dit jubileumseizoen hebben jullie gisteren al een “ZET ‘M (dr)OP!”- glazen potje met dropjes ontvangen, als blijk van waardering voor jullie betrokkenheid.

Verder is gisteren besproken dat we het puntensysteem willen loslaten en – zoals ook in het verleden – per team c.q. persoon willen vaststellen of hij/zij al dan niet thuishoort in onze recreantencompetitie.
Het reglement op de site wordt hiervoor aangepast. Uiteraard verwachten we van iedereen een sportieve en recreatieve bijdrage. Het uitgangspunt is en blijft immers dat iedereen met plezier kan (blijven) spelen!

Tot slot het verzoek aan de teamcaptains om rekening te houden met kosten van zaalhuur en problemen voor verenigingen, alvorens een wedstrijd te verplaatsen of af te zeggen. Probeer dus eerst een andere speler te vinden alvorens de wedstrijd wordt afgelast!

Het bestuur wenst iedereen een heel plezierig, sportief en blessurevrij seizoen 2017-2018 met een spectaculaire afsluiting!

Zet m alvast in de agenda!

De feestavond van het nieuwe seizoen is unaniem vastgezet op zaterdag 26 mei 2018! Wat we gaan doen en hoe blijft nog een verrassing, maar we gaan ervoor zorgen dat de 10e feestavond van RCML een onvergetelijke wordt! Ideeën zijn altijd welkom, neem even contact op met Han indien je graag een bijdrage wilt leveren aan de feestavond.

Downloads-pagina

Check onze downloads-pagina voor wedstrijdformulieren, actuele speelsterktelijsten, opgaveformulieren en meer!

Foto's feestavond staan online!

De foto's van de feestavond zijn te vinden op de site! Je kunt deze vinden onder het kopje Afbeeldingen.

Feestavond groot succes!

Afgelopen 20 mei was het weer zover: de feestavond van RCML! Het bestuur had enkele weken daarvoor al bedacht dat het dit jaar toch weer eens teamprijzen moesten worden. Begin mei (ergens rond de zesde) werd de Sligro leeggekocht (wat uiteraard het nodige "gestraevel" tussen Han en Louis opleverde). De bus van Louis was weer goed gevuld, we waren blij dat we alle spullen meekregen! Daarnaast werd stad en land afgereisd om prijzen te verzamelen voor de alom bekende tombola. Gelukkig dat Louis zijn adresjes kent!

Op de 20e was weer druk als vanouds. Iedereen werd welkom geheten met het alom bekende "dropshotje", hét ultieme begin van de avond. Nadat "die van Push" rond kwart over 9 eens binnen kwamen rollen, konden wij beginnen met de prijsuitreiking. Het was in de meeste poules erg spannend, vooral GD4 (maximaal 1 punt verschil voor de eerste drie plaatsen) had een lekker spannende competitie gespeeld.

Na de prijsuitreiking volgde nog te tombola, waarbij Ruud Beckers er met de hoofdprijs vandoor ging. De "werm hepkes" gingen er goed in en er werd tot een uur of 2 in de nacht nageborreld.

Het bestuur bedankt iedereen die heeft meegeholpen en natuurlijk ook alle deelnemers aan de feestavond! Houd de kalender van komend jaar goed in de gaten, aangezien we 10 jaar bestaan zal de feestavond een hele speciale worden...

Winnaars 2016 / 2017

GD1

 • 1e plaats: BCM '81 1
 • 2e plaats: BC Push 1
 • 3e plaats: BC Neer

GD2

 • 1e plaats: BC Heel 1
 • 2e plaats: Nibac '79 1
 • 3e plaats: BC SCC

GD 3

 • 1e plaats: BC Vlodrop 1
 • 2e plaats: BC Helden 1
 • 3e plaats: BC Donderslag 2

GD 4

 • 1e plaats: KSV De Polsslag
 • 2e plaats: Weert-Stramproy
 • 3e plaats: BC Heytse 2

Heren 1

 • 1e plaats: BC Palemig
 • 2e plaats: BC Linne
 • 3e plaats: BC Helden 2

Heren 2

 • 1e plaats: Heel-Heytse Combi
 • 2e plaats: BC Vlodrop 2
 • 3e plaats: BVM '81 3